Sikerfilmek péntek esténként
Sikerfilmek péntek esténként

Akció és romantika, vígjáték és horror. Izgalmas és megható történetekkel kezdődnek a hétvégék januárban a TV2 Csoport csatornáin.

Kihagyhatatlan filmekkel kezdi a hétvégét a TV2 Csoport: ezentúl izgalmas akciófilmeket láthatnak a nézők a TV2 műsorán péntek esténként. Január 20-án Bruce Willis kerül ismét meredek helyzetbe a Die Hard 3. – Az élet mindig drága című akciófilmben.

Természetesen a hölgyek sem maradhatnak program nélkül: ugyanebben az időben a SuperTV2 gondoskodik a romantikus péntek estékről. A hírek szerelmeseiben például a kezdő riporter (Michelle Pfeiffer) és a sztárkommentátor (Robert Redford) mindent elsöprő szerelmét követhetik a nézők, azt követően pedig Olaszország varázslatos tájain próbál új életet kezdeni a gyönyörű írónő, Frances (Diane Lane) a nagysikerű Napsütötte Toszkánában.

Akiket pedig a romantika és az akciófilm nem annyira köt le, azok figyelmébe ajánljuk a Mozi+ kínálatát: január második hetétől folytatódik a Para Péntek, méghozzá péntek 13-án a Péntek 13. című horrorral.


2017. január 6. 11:53

Címkék:
filmek para péntek
Kapcsolódó
© 2020 TV2 Zrt. Impresszum Adatkezelési szabályzat felhasználói szabályzat Kereskedelmi információk

POWERED BY NEOPORT CORE CMS