Kétéves a Mozi+
Kétéves a Mozi+

Július 11-én második születésnapját ünnepli a TV2 Csoport mozicsatornája. A Mozi+ fennállásának eddigi legnépszerűbb filmje a Nagyfiúk 2. volt, amit az Úszó erőd és a Shrek második része követnek a csatorna nézettségi toplistáján.

2016. július 11-én indult a Mozi+ csatorna, ami mára a mozicsatornák piacának megkerülhetetlen szereplőjévé vált, köszönhetően a változatos filmkínálatnak, a tematikus blokkoknak, és országos tévépremiereknek. A második születésnap alkalmából a csatorna kimagasló eredményeit összegyűjtve kiderült, a nézők nem csak az akciófilmeket kedvelik, hanem a családi mozik is nagy népszerűségnek örvendenek. Az elmúlt két év listavezetője a Nagyfiúk 2., Adam Sandler és Salma Hayek fergeteges vígjátéka a legnépszerűbb filmnek bizonyult a csatorna eddigi történetében, az indulás hetében több, mint 240000 nézőt ültetett a képernyők elé. A képzeletbeli dobogó második fokára az Úszó erőd (2016.12.23.), valamint a Shrek 2. (2016.08.21.) kerültek, 190 ezer feletti átlagos nézőszámmal. A csatorna eddigi legsikeresebb napja 2016. augusztus 20-a, ekkor az egésznapos közönségarányt vizsgálva a Mozi+ egész napon a harmadik (8,5%), míg főműsoridőben a második (10,3%), legnézettebb televíziócsatorna volt a teljes piacot tekintve. Szembetűnő számait elsősorban az Ötödik elem (9,8% shr), a Hófehér és a vadász (11% shr) és a Női szervek (11,2% shr) c. filmeknek köszönhette.

A programkínálat a jövőben is a nézői igényekhez igazodik majd és az egész család számára kínál izgalmas, szórakoztató, látványos filmeket. 2018. júliusában két, televízióban eddig még nem vetített filmet is láthatnak, akik a Mozi+ csatornákra kapcsolnak. Július 17-én 21 órától a Momentum című dél-afrikai, amerikai akciófilm premierjére kerül sor. A történet főhőse Alex Farraday, a csodaszép és rejtélyes tolvaj, aki épp a visszavonulását fontolgatja, amikor társa rábeszéli egy utolsó utáni akcióra. Hamarosan rájön, hogy ez más, mint a korábbi munkái és az élete is veszélybe kerül. A filmben Morgan Freeman alakítja a velejéig romlott szenátort, akihez a szálak vezetnek.

A hónap másik premierfilmje július 24-én 21 órától látható, Jack Reacher – Nincs visszaút címmel. Lee Child regényének filmadaptációjában hazaárulással vádolják és letartóztatják Susan Turner őrnagyot (Cobie Smulders), Jack Reacher (Tom Cruise) régi egységének vezetőjét. Hogy bebizonyítsa ártatlanságát, kiszabadítja őt a a börtönből. Hamarosan már a szökésben lévő páros élete a tét.

A júliusi kínálatban szerepel még a Pixel, a Női szervek, a Válogatott gyilkosok és a Támadás a Fehér Ház ellen is. Az ősszel pedig további nagysikerű mozifilmek, országos premierek érkeznek a Mozi+ műsorára.

Forrás: Nielsen Közönségmérés, 18-59


2018. július 11. 12:45

Címkék:
cikkek mozi moziplusz sajtóközlemény
Kapcsolódó


Jamie Foxx elképesztő szerelmi vallomást tett...
John Travolta felesége a napokban ünnepelte...
Brittany O'Grandy elárulta: Örök emlék fűzi...
Vérbeli kutyagazdi: Adam Sandler a tengerparton...


© 2020 TV2 Zrt. Impresszum Adatkezelési szabályzat felhasználói szabályzat Kereskedelmi információk

POWERED BY NEOPORT CORE CMS