január 26.
Vanda, Paula

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Varga Judit a győri gyilkosságról: ˝A zéró tolerancia talaján áll a magyar kormány˝
Zéró toleranciát hirdetett az erőszakkal szemben Varga Judit, igazságügyi miniszter a decemberi győri tragédia után. A brutális kettősgyilkosság az egész országot megrázta: Egy apa két gyermekét ölte meg, miután szabadult a börtönből. Varga Judit a Mokkában elárulta: Mindenképpen szigorításra van szükség, ahhoz, hogy megelőzzük a jövőben az hasonló eseteket!

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Ha ön vagy ismerőse krízishelyzetbe kerül; önt vagy ismerősét, rokonát erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot, ami belföldről minden hálózaton keresztül ingyenes: 06-80-20-55-20

Korhatár: 12 év

2020. január 8. 9:32

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   varga judit   igazságügyi miniszter   erőszakhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG