február 22.
Gerzson

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Mádai Vivien évekkel ezelőtt egy sarokcsiszolót kapott férjétől karácsonyra
A Mokka műsorvezetői összeültek a stúdióban egy kis beszélgetésre az ünnep előtt, mely során mindenki felidézte, hogy számára hogy teltek az eddigi karácsonyok. Mindemellett műsorvezetőink még megosztották azt is, hogy idén hogy állnak az ajándékok beszerzésével, és milyen karácsonyi fogás kerül majd az asztalra.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2019. december 23. 9:28

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   mádai vivien   Takács Bence   pachmann péter   istenes lászló   orosz barbara   karácsonyKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG