január 27.
Angelika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Újabb rendkívüli lehetőséget kapnak a fiatal magyar divattervezők
Tíz tehetséges magyar divattervező növendék kap lehetőséget, hogy elismert szakemeberktől tanulják meg a márkaépítéshez szükséges tudást. A részletekről a  Mokka vendégeként Bata-Jakab Zsófia, az MDDÜ vezetője számolt be, aki azt is elárulta, a képzés a marketing, a kommunikáció és a pénzügyi és befektési tuddnivalókat fogja érinteni.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2019. december 18. 9:20

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   divat   divatvilág   divattervező   Magyar Divat-   magyar divat   divattervezés   mddü   bata-jakab zsófiahirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG