január 25.
Pál

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Best of Mokka - július: Vajna Tímea megrázó interjút adott
Vajna Tímea exkluzív vallomása Andy Vajna váratlan haláláról. Az özvegy a TV2 stábjának adott júliusban exkluzív interjút a gyászról és az életéről. De nem csak Andy Vajna elvezstése rázta meg az országot, hanem az Irigy Hónalj Mirigy gitárosának Amrus Zolinak tragikus távozása.

Andy Vajna váratlan januári halála óta először adott interjút özvegye, Vajna Tímea, aki gyászáról, fájdalmáról és az őt ért támadásokról Gönczi Gábornak mesélt a legendás Vajna-villában. Az interjú első része hétfőn este lesz látható a Tényekben 18.30-kor, ám a Mokka adásában exkluzív bepillantást nyerhettek a nézők az őszinte vallomásba.

Rubint Réka felháborodva mesélt arról, hogy mi történt pontosan akkor, amikor nem engedték fel kisfiát a repülőre Cipruson. A fapados légitársaság bár bocsánatot kért, és kártérítést ad, Réka kijelentette: soha többet nem fog utazni low cost járatokkal. Rajongók százai gyászolják az Irigy Hónaljmirigy egykori tagját, Ambrus Zolit, aki hosszú betegség után 53 évesen halt meg. Kabai László az IHM dobosa elárulta, vasárnap este tudta meg a hírt zenésztársáról, és nagyon rosszul érintette a dolog. Sipos Peti pedig hozzá tette: Zoli köré építettük az egész zenekart. Valamint kiemelte azt is, hogy kivételesen jó gitáros volt.

Korhatár: 12 év

2019. december 27. 7:30

Címkék: Mokka   andy vajna   vajna tímea   irigy hónalj mirigyhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG