január 18.
Piroska

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Best of Mokka - március: Gáspár Evelin megosztotta féltett titkát...
Márciusban sem volt hiány pikáns sztorikból, megható riportokból és emlékezetes pillanatokból a Mokka stúdiójában.Tarts velünk, és idézd fel azokat a beszélgetéseket, amelyek leginkább meghatározók voltak a hónap során!

Március hónapja sajnos egy szomorú hírrel kezdődött a világ számára, ugyanis március 2.-án életét vesztette Koós János, magyar táncdalénekes, előadóművész, humorista, színész, showman. A művészről természetesen a Mokka beszélgetéseiben is megemlékeztünk, művésztársai több alkalommal is megszólaltak a szomorú tragédia után.

Zalatnay Sarolta Koós Jánosról: Velünk élhet tovább. Az énekesnő elhunyt pályatársára emlékezett a Mokkában. Kiderült, hogyan ismerkedtek meg, miért volt fiúsítva Zalatnay Sarolta, és az is, hogy mit csinált szinte mindig Koós János...A hónap másik meghatározó híre az Exatlon Hungary-vel kapcsolatban volt. Márciusban még javában folyt a sportreality, számos nézőt a képernyő elé szegezve. Egy egész ország egy emberként szurkolt a Bajnokoknak és a Kihívóknak, azonban ekkor még a legfőbb kérdés az volt, hogy vajon ki nyeri majd meg a versenyt. Salander Dorina sérülése miatt búcsúzott az Exatlon Hungary-től, Fodor Rajmund pedig Párbajban maradt alul Ungvári Miklóssal szemben. A két versenyző a kezdetektől fogva részt vett a játékban, így több mint 50 napot töltöttek Dominikán. Az élményeikről és az általuk vélt esélyesekről meséltek a Mokka műsorvezetőinek még márciusban. A jó hír az, hogy már nem kell sokat aludni, és hamarosan kezdődik az Exatlon Hungary második évada!


Márciusban már gőzerővel készültek az Ázsia Expressz 2 versenyzői is az utazásra, Hódi Pamela pedig a megmérettetés előtt nyilatkozott is a Mokkának. Elárulta, hogy lelkileg nehéz volt felkészülnie arra, hogy kislányát itthon kell hagynia, de szerelme, Bence minden segít neki. Nati édesapjával lesz amíg édesanyja távol van, de az egész család segíti majd őket. Arról, hogy mit gondol a játékról és kiket tart a legnagyobb ellenfelüknek, Kadlecsek Krisztiánnak mesélt a modell.


Az Ázsia Expressz 2 sztárja Gáspár Evelin is a Mokka vendége volt az utazás előtt, ő arról mesélt nekünk, hogy milyen életmódváltáson esett át 2019-ben. Evelin egyik új célkitűzése az lett, hogy mindenkivel megismertesse az igazi roma konyhát. Elárulta, hogy saját vállalkozásba szeretne kezdeni, és arról ábrándozik, hogy saját éttermet fog nyitni, ahol a tradicionális cigánykonyha fogásait öltözteti majd új köntösbe.


Márciusban Curtis is a Mokka vendége volt, a rapper pedig elárulta, mi segítette őt át a drogpoklon. A sztárpár egyébként a Curtis - Tiszta lappal című dokumentumfilmben árulta el a világnak, hogy Krisztike, Curtis menyasszonya kisbabát vár. A páros a Mokka adásában mesélte el, hogy hogyan élték meg a babavárást, és minden nehéz időszakot, és elárulták azt is, hogy mik a terveik a jövőre nézve.

Korhatár: 12 év

2019. december 23. 7:10

Címkék: gáspár evelin   koós jános   hódi pamela   curtis   krisztike   zalatnay sarolta   Exatlon Hungaryhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG