november 12.
Jónás, Renátó

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
A Séfek Séfe kiesett versenyzője elárulta, hogy szerinte ki nyerheti meg a versenyt
Besenyi Zoltán a Mokka stúdiójában mesélt arról, hogy felesége nevezte be a Séfek Séfe műsorába, de nem bánta meg, hogy így alakult, bár mentálisan és fizikálisan is megterhelte a fordulatos versenyt. Zoli örült annak, hogy Frigyes csapatába került, ugyanis a séf nagyon jól összehozta a csapatot, szuperül tudtak együtt dolgozni.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2019. november 6. 10:59

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   krausz gábor   wolf andrás   séfek séfe   vomberg frigyes   séfek séfe 2   séfek séfehirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG