augusztus 13.
Ipoly

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Lackfi János meséjével hívja fel a figyelmet a háború borzalmaira az Ökumenikus Segélyszervezet
Lackfi János, József Attila-díjas magyar költő által írt, valamint Cakó Ferenc, Rékasi Károly és Kamarás Iván által életre keltett mesével hívja fel a figyelmet az Ökumenikus Segélyszervezet a háború borzalmaira. A kreatív és egyben megdöbbentő igaz történet alapján íródott meséről Gáncz Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója, valamint Lackfi János beszélt a Mokkában.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2019. június 12. 9:30

Címkék: gáncs kristóf   Mokka   TV2 LIVE   lackfi jános   háború   szíria   szíriai háború   cakó ferenc   rékasi károlyKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG