március 29.
Auguszta

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Novák Katalin: ˝Az emberek érezték, hogy tétje van ennek a választásnak˝
Novák Katalin a Fidesz külügyekért felelős alelnöke, valamint az EMMI család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a Mokkában beszélt az európai parlamenti választások magyarországi eredményeiről, valamint a most induló Családvédelmi Akciótervről és a július 1-től életbe lépő támogatásról, melynek segítségével a nagycsaládosok kedvezőbb feltételekkel juthatnak új autóhoz.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2019. május 27. 10:14

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   novák katalin   novák katalin   európai parlamenti választások   családvédelmi akciótervKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG