augusztus 3.
Hermina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Elképesztő mennyiségű szemetet termel egy ember egy év alatt
A szelektív hulladékgyűjtés és az újrahasznosítás népszerűsítéséért indított programot Zöldút néven az Innovációs és Technológiai Minisztérium. A Mokka vendége a témában Dr. Makai Martina, a Fenntartható Fejlesztésekért Felelős Helyettes Államtitkár volt. A beszélgetésből az az elképesztő adat is kiderül, hogy egy ember egy év alatt összesen hány kilogramm szemetet termelhet, valamint az is, hogy ezt hogyan tudjuk csökkenteni.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2019. május 23. 9:46

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   Zöldút   környezetvédelem   Innovációs és Technológiai Minisztérium   Dr. Makai Martina   újrahasznosítás   szelektív hulladékgyűjtésKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG