április 20.
Tivadar

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Forgács Gábor: Itt volt az ideje, hogy én is örökbefogadjak
Forgács Gábor, a Madagaszkár című meséből jól ismert Julian király magyar hangja, unokáival ellátogatott a budapesti állatkertbe, és örökbe fogadtak két gyűrűsfarkú makit. Hogy a szinkronizálás során mennyire a színész szívéhez nőttek ezek a kis állatok, arról a Mokka riporterének mesélt.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. október 17. 10:48

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   állatkert   madagaszkár   budapesti állatkert   fővárosi állatkert   örökbefogadás   forgács gábor
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG