május 24.
Eszter, Eliza

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Köllő Babett: ˝Baronits Gábor olyan, mintha a másik felem lenne˝
Pénteken este 19.00-kor debütál a Csak show és más semmi, amiben Köllő Babett és Veréb Tamás kutyusokkal fognak fellépni, habár az még egyelőre titok, hogy hányadikként állnak színpadra. A Mokka műsorvezetőinek meséltek a közös munkáról, hogy kivel szeretnének még párba kerülni, és milyen produkcióknak örülnének.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. október 12. 11:20

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   köllő babett   Csak show_KöllőBabett   baronits gábor   veréb tamás   Csak show_VerébTomi   Csak show és más semmi   kutya
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG