március 22.
Beáta, Izolda, Lea

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Második gyermeket kapott Horváth Éva Pápai Joci személyében
A műsorvezető és az énekes közösen készülnek a Csak show és más semmi első adására, ám nem gondolták volna, hogy rögtön ilyen produkcióval indítanak majd. Évát már fiatalon vonzotta az illúziók világa, Joci azonban inkább elkerülte. A páros bevallotta, hogy még rengeteg dolguk van péntek estig, de nagyon izgalmasnak ígérkezik a show. 

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. október 10. 9:23

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   Csak show és más semmi   horváth éva   pápai joci   Csak show_PápaiJoci   Csak show_HorvathEva
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG