szeptember 25.
Eufrozina, Kende

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Könnyes szemmel ült be élő adásba Rubos Frida, majd összekaptak Tenyával
Pintér Tibor és kedvese, Rubos Frida kapcsolata túl van számos megpróbáltatáson. Talán életük legnagyobb kihívásának vetették alá szerelmüket, amikor Máltára utaztak, hogy részt vegyenek A legbátrabb páros forgatásán. A Mokka stúdiójában is felszínre kerültek az érzelmek, Frida könnyes szemmel ült a kanapén, és össze is szólalkoztak szerelmével.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. október 3. 9:58

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   pintér tibor   rubos friderika   a legbátrabb páros   a_legbatrabb_paros_tovabbi   lbp_pinterKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG