szeptember 27.
Adalbert

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Singh Vikiék szerelme óriási megpróbáltatáson van túl
"Elképesztően brutális lesz!" - Singh Viki és párja, Csepregi Tamás is szerepelni fog a TV2-n október 9-én induló A legbátrabb páros című műsorban. Élményeikről a Mokkában meséltek a műsorvezetőknek, ahol többek között az is kiderült, miért volt szerelmük számára egyfajta vízválasztó a forgatás, valamint az is, hogyan képzelik el a kapcsolatuk jövőjét.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. szeptember 27. 10:12

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   a legbátrabb páros   singh viki   csepregi tamás   a_legbatrabb_paros_tovabbi   lbp_singhKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG