április 22.
Csilla, Noémi

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
"Az Európai Bíróság Magyarországgal szemben egy ilyen bűnözőt támogat"
Emberölés kísérlete miatt elítélt migráns menekültstátusza ügyében hozott Magyarországgal szembeni döntést az Európai Bíróság a napokban, éppen a Sargentini-jelentés elfogadását követően. Ahmed Shajint a Magyar Helsinki Bizottság képviselte Magyarországgal szemben. A Mokka vendége volt a témában Juhász Hajnalka, a KDNP országgyűlési képviselője.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. szeptember 19. 7:05

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   migráns   migránsok   migránstámadások   bevándorló   bevándorlók   európai parlament   Európai Bíróság   helsinki bizottság   sargentini
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG