július 23.
Lenke

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Orbán Balázs: "A Nemzetek Európáját védő Néppártra lenne szükség"
A kormány megtárgyalta a Sargentini-jelentéssel kapcsolatos helyzetet, ezután arra jutott, hogy a jelentést az EP-ben nem fogadták el. A jogi lépésekről hétfőn döntenek. Orbán Balázs a Miniszterelnökség miniszterhelyettese, parlamenti és stratégiai államtitkár volt a Mokka vendége a témában. 

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. szeptember 14. 7:06

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   orbán balázs   orbán viktor   fidesz   politika   európai parlament   sargentini   judith sargentini   migráns   migránsok   migránsellenes
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG