május 25.
Orbán

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Kovács Zoltán: "A magyarok önérzetét sértő színjáték zajlik az EP-ben"
Kedden tartották az Európai Parlamentben a magyarországi jogállamiságról szóló vitát. Orbán Viktor is felszólalt, és arról is beszélt, hogy Magyarországot azért ítélik el, mert az emberek úgy döntöttek, hogy Magyarország nem lesz bevándorlóország. A témával kapcsolatban Kovács Zoltán kormányszóvivő volt a Mokka vendége.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. szeptember 12. 9:25

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   orbán viktor   európai parlament   kovács zoltán   migráció   migránsellenes   bevándorlás   sargentini   judith sargentini
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG