december 4.
Borbála, Barbara

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Becslések szerint naponta 1 millió műanyag zacskó fogy Magyarországon
Egyre több országról hallani, ahol korlátozzák vagy betiltják az egyszer használatos nejlonzacskókat. Új-Zélandon például jövő év elejétől nem lehet ilyeneket használni. Gyorsan eldobjuk, a boltban, piacon belerakjuk a zöldséget, gyümölcsöt, utána a szemétben landolnak. Kump Edina környezetkutatóval Kadlecsek Krisztián beszélgetett arról, hogy nálunk hogyan lehetne csökkenteni a műanyag zacskók használatát.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. szeptember 5. 10:25

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   műanyag   műanyag zacskó   zacskó   nejlonzacskó   kadlacsek krisztián   környezetvédelem   környezetkárosítás   környezettudatos

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG