május 30.
Janka, Zsanett

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Kőbánya polgármestere: "A Hős utcát drogturizmus jellemezte a nyáron"
Kétségbeesett előterjesztést nyújtott be Kőbánya polgármestere a képviselő-testületnek, amelyben belügyminiszteri és rendőri intézkedést kért a kerületben tapasztalható drogválság miatt. A témában a Mokka vendége volt D. Kovács Róbert, az érintett kerület polgármestere.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. szeptember 4. 6:55

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   drog   drogos   drogkereskedők   drogfogyasztás   drogbotrány   hős utca   kőbánya   d. kovács róbert   rendőrség   kábítószerKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG