május 24.
Eszter, Eliza

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Nemzetközi szupersztár csapatában versenyezhet Szabó Krisztián
Nem akármilyen lehetőséget kapott Szabó Krisztián! A ralikrosszos, a svéd világbajnok Mattias Ekström csapatában kap lehetőséget két Európa-bajnoki futamon, ahol Supercar kategóriában bizonyíthat. A futamokat a Spíler Tv-n is követhetik majd a száguldás szerelmesei. A Mokka vendégei Czollner Gyula kommentátor és Szabó Krisztián Európa-bajnok ralikrossz versenyző.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. augusztus 29. 8:33

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   spíler tv   Czollner Gyula   Szabó Krisztián   Európa-bajnok   Mattias Ekström   ralikrosszKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG