április 9.
Erhard

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Ingatlanszakértő: "Nem látjuk a végét a lakásárak drágulásának"
Akár egymillió forintba is kerülhet a lakások négyzetmétere Hűvösvölgyben. Az elmúlt évben több mint 60%-kal drágultak itt a téglalakások, de a panelek ára is óriásit nőtt. Az okokról, az érintett területekről és lakástípusokról Balogh László, az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője beszélt a Mokkában.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. augusztus 24. 7:33

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   ingatlan   ingatlanpiac   ingatlanárak   ingatlanszakértő   Balogh László   lakásvásárlás   lakásár   lakáspiacKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG