június 20.
Rafael

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
"Irgalmatlan sok frissen sütött pizzát kért az egyik fellépő a Szigeten"
Benis Dániel, a Sziget Fesztivál műszaki igazgatója beszélt a helyszínen az első két nap tapasztalatairól, csapatának feladatairól a Mokka riporterének, Fuchs Richárdnak, de szó esett a kánikula veszélyeinek megelőzéséről, biztosítási hátteréről, és a különleges sztárigényekről is.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. augusztus 10. 7:01

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   sziget   hajógyári sziget   sziget_fesztivál   fesztivál   benis dániel   kendrick lamar   lana del rey   fuchs richárd
hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG