szeptember 19.
Vilhelmina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Madár szerint vannak aranyesélyeseink is a boksz vb-n
Augusztus 21-én kezdődik az elmúlt évek legjelentősebb hazai ökölvívó eseménye, az ifjúsági világbajnokság, melyen 82 ország 447 versenyzője vesz részt. A vb-ről Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke, és Bajkai István országgyűlési képviselő, a rendezvény fővédnöke beszélt a Mokkában.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. augusztus 9. 8:09

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   erdei zsolt   boksz   bokszoló   világbajnokság   ökölvívás   ökölvívó   Bajkai István   duna arénaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG