október 23.
Gyöngyi

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Varga Tamás: "Esélyesként futunk neki a világbajnokságnak"
 A Magyar Honvédség Ejtőernyős Válogatott tagjait a világ legjobbjai közt tartják számon. Ezúttal itthon bizonyíthatják, hogy méltók a hírnevükre, mert Szolnokon rendezik meg a világbajnokságot augusztus 9-20. között. A Mokka vendége volt Varga Tamás, a MH 86. Szolnok Helikopter Bázis zászlósa, aki elmondta, hogy pozitív előjelekkel várják a versenyt.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. augusztus 3. 7:18

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   ejtőernyő   ejtőernyős   világbajnokság   honvédség   katonaság   helikopter   szolnokhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG