augusztus 4.
Domonkos, Dominika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
˝Fájdalmas, ha elüt a vonat?˝ – ezt kérdezte a tragédia előtt a nagymama
Kiterjesztett öngyilkosságnak nevezi a szakma annak a nagymamának a tettét, aki unokáját magával rántva ugrott a vonat elé Hortnál – szögezte le a Mokkában Skultéti-Szabó Katalin. A klinikai szakpszichológus a nő tettének motivációjáról, annak lehetséges előjeleiről is beszélt.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Ha ön vagy ismerőse krízishelyzetbe kerül; önt vagy ismerősét, rokonát erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot, ami belföldről minden hálózaton keresztül ingyenes: 06-80-20-55-20

Korhatár: 12 év

2018. május 29. 7:10

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   tragédia   öngyilkosság   krízishelyzet   krízis   vonat   vonatbalesetKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG