július 11.
Nóra, Lili

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Óriási a hangulat A Nagy Duett zsűrijében! Elárulták, mi alapján pontoznak majd
Nagy Adri, Kasza Tibor és Pápai Joci alkotják A Nagy Duett megújult zsűrijét. Joci elmondta, hogy ítészként sem fogja elfelejteni azokat a nehézségeket, amikkel ő szembesült, amikor ilyen műsorban állt színpadra, de az is kiderült, hogy a show-t értékeli majd igazán. Adri az összhangra figyel majd, Tibi szerint pedig a párosoknak nem szabad komolyan venni magukat és a produkciót. Ha kíváncsi vagy, miért lett rúzsos Kasza Tibi szája, nézd meg a beszélgetést!

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. április 13. 8:13

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   a nagy duett   zsűri   duett_zsűri   kasza tibor   kasza tibi   nagy adri   pápai joci   a nagy duett 6KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG