március 20.
Klaudia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
A kutyás élménypark nyílik meg legközelebb a Liget-projekt keretében
A világ legnagyobb ingatlanfejlesztési kiállításán mutatták be a Liget-projektet Cannes-ban. A helyszínen Ligeti László beszélgetett Gyorgyevics Benedekkel, a Liget Budapest Projekt vezetőjével, aki többek között azt is elárulta, hogy hol tartanak most a projektek, és hogy pontosan miket is terveznek.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. március 14. 7:22

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   városliget   ligeti lászló   liget projekt   liget-projekt   fejlesztés   ingatlan   kiállítás   Gyorgyevics Benedek   cannes   projekt
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG