január 17.
Antal, Antónia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Enyedi Ildikó Oscar-naplója: Návai Anikó végigkísérte a rendező útját a díjkiosztóig
A hollywoodi sztárriporter a Mokkában mesélt arról, hogyan fogadta a Testről és lélekről rendezője a 90. Oscar-gála eredményét. Enyedi Ildikó díjkiosztó előtti napjairól részletes beszámolót láthatnak a nézők a Hello Hollywood vadonatúj adásában. Návai Anikó Borbély Alexandra ruhájáról is kifejtette véleményét, valamint azt is elárulta, hogy hazaérkezett-e már a Los Angeles-i álomutazás nyertese. További részletek vasárnap 16.50-től a TV2-n!

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. március 9. 8:15

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   hello hollywood návai anikóval   hello hollywood   návai anikó   borbély alexandra   testről és lélekről   enyedi ildikó   oscar   oscar 2018hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG