március 25.
Irén, Írisz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Van egy jó ötleted? Jelentkezz az Ötletgazdag versenyére!
Az Ötletgazdag műsorvezetője, Sági Szilárd és a műsor szerkesztője, Sipos Lilla voltak a Mokka vendégei, akik kreatív magyar találmányokat mutattak meg a nézőknek. Elárulták, mi jellemző a mai startup vállalkozásokra, és az is kiderült, hogy milyen érdekes termékekkel találkoztak eddig. A beszélgetés végén Istenes László egy virággal és egy Olivia Natural ajándékcsomaggal lepte meg Lillát Nőnap alkalmából. 

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. március 8. 8:40

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   sági szilárd   ötletgazdag   vállalkozás   startup   ötlet   kreatív   találmány   magyar   fejlesztés   nemzetközi nőnap
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG