december 9.
Natália

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
A Piramis énekese, Nyemcsók János néhány hetes rehabilitáció után visszatérhet a színpadra
Koncert közben kapott infarktust a Piramis együttes énekese, Csoki az életét a rendezvényen dolgozó mentőcsapatnak köszönheti. A Mokkában Köves Miklós, a zenekar dobosa elmondta, hogy a próbák jó hangulatban teltek, ott még nem volt semmi baja az énekesnek, aki most már jobban van, hamarosan kiengedik a kórházból. Nyemcsók Ádám azt is elárulta, hogy csak pár percen múlt az édesapja élete, aki szerencsére többhetes rehabilitáció után visszatérhet majd a színpadra.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. március 6. 7:42

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   piramis   együttes   zenekar   nyemcsók jános   nyemcsók ádám   köves miklós   koncert   mentő   infarktus   kórházhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG