március 18.
Sándor, Ede

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
A Talpra magyar! írója elárulta, milyen volt a sztárokkal dolgozni a rockmusicalben
Igazi sztárparádéval készülnek az 1848-as forradalom és szabadságharc 170. évfordulójára írt rockmusicalben, a Talpra magyar!-ban. A Mokkában Topolcsányi Laura író elmesélte, hogy a történet több színházi társulat napjait követi nyomon, Egyházi Géza színész pedig elárulta, hogy itt az a fontos, hogy a szereplők hogyan élik meg belül az eseményeket.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. március 5. 8:21

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   rockmusical   musical   színház   topolcsányi laura   egyházi géza   színdarab   forradalom   szabadságharc
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG