július 3.
Kornél, Soma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
A Testről és lélekről producere egyenesen a vörös szőnyegről árult el kulisszatitkokat az Oscar-gáláról
Mécs Mónika, a Testről és lélekről producere a Mokkában mesélte el, milyen elképesztő élményekkel gazdagodtak a 90. Oscar-gálán, Dudás Viktor filmszakérő pedig kifejtette, mit gondol a magyar film hatalmas sikeréről. A beszélgetés során arról is szó esett, mennyire alakultak papírforma szerint a díjátadó eredményei.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. március 5. 7:41

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   oscar   oscar gála   oscar-gála   oscar-díj   enyedi ildikó   testről és lélekről   mécs mónika   dudás viktor   film   magyar film   moziKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG