január 17.
Antal, Antónia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Návai Anikó: Győzött a papírforma a 90. Oscar-gálán, csupán egyetlen meglepetés díjazott volt
Magyar idő szerint március 5-én hajnalban osztották ki az idei Oscar-díjakat. Az eseményen szinte ugyanaz az eredmény született, mint a januári Golden Globe-gálán, csak A víz érintése című film győzelme okozott meglepetést. Návai Anikó a Mokkában élőben jelentkezett Los Angeles-ből, ahol Deák Kristófot, az Oscar-díjas Mindenki című film rendezőjét, valamint Balázs Ádámot, a Testről és lélekről zeneszerzőjét kérdezte arról, hogy mit gondolnak a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában született eredményről.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. március 5. 7:23

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   návai anikó   hello hollywood návai anikóval   deák kristóf   balázs ádám   testről és lélekről   oscar   oscar 2018   enyedi ildikóhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG