január 17.
Antal, Antónia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Oscar 2018: Návai Anikó megmutatta, miben lép majd a vörös szőnyegre Borbély Alexandra!
Már csak néhány nap és kiderül, hogy Enyedi Ildikó filmje, a Testről és lélekről elnyeri-e a legjobb idegen nyelvű filmnek járó díjat a 2018-as Oscar-gálán. Návai Anikó a Mokkában mesélt a magyar alkotás esélyeiről, elárulta, hogy milyen ruhát visel majd Borbély Alexandra az eseményen, valamint az is kiderült, hogy a hollywoodi álomutazás nyertese megérkezett-e már Los Angeles-be... További részletek a Hello Hollywood vasárnap 16.50-kor kezdődő vadonatúj adásában!

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. március 2. 8:12

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   testről és lélekről   hello hollywood návai anikóval   oscar 2018   oscar-díj   enyedi ildikó   hello hollywood   návai anikó   borbély alexandrahirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG