március 18.
Sándor, Ede

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Ezek miatt érdemes ügyelni arra, hogy jó állapotban legyen az ingatlanunk
Az extrém hideg a lakáspiacra is hatással van, a vásárlás előtt állók inkább a felújított, jellemzően korszerű fűtési rendszerrel rendelkező lakásokat keresik, és akár magasabb árat is hajlandóak érte fizetni. A Mokka vendége Balogh László gazdasági szakértő volt, aki elárulta, hogy ilyenkor a vevők jobban odafigyelnek az ingatlan hőszigetelésére, a nyílászárókra, a fűtés típusára és a rezsi mértékére is.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. március 2. 7:11

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   lakás   lakásfelújítás   lakásvásárlás   ingatlan   ingatlanpiac   ingatlanárak   hideg   fűtés   rezsi
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG