augusztus 12.
Klára

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Ezek miatt érdemes ügyelni arra, hogy jó állapotban legyen az ingatlanunk
Az extrém hideg a lakáspiacra is hatással van, a vásárlás előtt állók inkább a felújított, jellemzően korszerű fűtési rendszerrel rendelkező lakásokat keresik, és akár magasabb árat is hajlandóak érte fizetni. A Mokka vendége Balogh László gazdasági szakértő volt, aki elárulta, hogy ilyenkor a vevők jobban odafigyelnek az ingatlan hőszigetelésére, a nyílászárókra, a fűtés típusára és a rezsi mértékére is.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. március 2. 7:11

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   lakás   lakásfelújítás   lakásvásárlás   ingatlan   ingatlanpiac   ingatlanárak   hideg   fűtés   rezsiKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG