augusztus 6.
Berta, Bettina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Návai Anikó szerint Elton John akár Budapestre is ellátogathat világkörüli turnéjával
Návai Anikó Las Vegasban találkozott a legendás brit zenésszel. Kevesen tudják, ám Elton John hatalmas focirajongó, ezért a sztárriporter egy Puskás-pólóval is meglepte az énekest, aki nem kizárt, hogy Budapestre is ellátogat hamarosan induló búcsúturnéjával. A Mokkában Anikó elárulta, hogy miért tett szemrehányást Jennifer Lawrence-nek, a Hello Hollywood vasárnap 16.50-kor kezdődő adásából pedig az is kiderül, ki az a szerencsés filmrajongó, aki elutazhat Los Angelesbe, és ott lehet az Oscar-partin!

Kattints, és tudj meg mindent, a Hello Hollywood nyereményjátékának szabályáról!


Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. február 23. 8:15

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   elton john   jennifer lawrence   návai anikó   hello hollywood návai anikóval   hello hollywoodKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG