április 9.
Erhard

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Klippremier: Less be Tóth Gabi és Boban Markovic közös videójába!
Igazi világsztárral készítette el legújabb dalát Tóth Gabi, a hozzá készült klipből a Mokkában látható először egy részlet. Az énekesnő elárulta, hogy miként sikerült összehozni a közös munkát a szerb trombitaművésszel, és kiderült, hogy egy nyári turnét is terveznek együtt. Gabi arról is mesélt, hogy milyen nyelven zajlik közöttük a párbeszéd, és a videóban látható különleges táncról is ejtett néhány szót.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. február 19. 8:10

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   tóth gabi   boban markovic   klip   videóklip   klippremier   videó   turné   lemez   dal   világsztár   táncKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG