szeptember 27.
Adalbert

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Fodor Zsóka szerint emiatt jobb, ha egy férfi a bordélyházat választja a szerető helyett
A színésznő a Mokkában elárulta, hogy miért nem tartja borzasztónak a bordélyházakat, és hogy sok olyan házasságot lát maga körül, amelyben a férfi és a nő szexuális vágyai nem egyeznek. Fodor Zsóka arról is mesélt, hogy az édesapja 24 év után vált el az anyukájától, ami rányomta a bélyegét a gyerekkorukra. A beszélgetés végén pedig a színésznő egészségügyi állapota is szóba került.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. február 16. 8:16

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   fodor zsóka   színésznő   színház   bordélyház   szerető   házasság   válás   gyerekkor   egészségKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG