május 28.
Emil, Csanád

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Orbán József daganatos betegségéről: ˝Talán a félúton már túl vagyok˝
Súlyos betegségben szenved Orbán József, a 100 Folk Celsius énekese. A zenésznek rosszindulatú tüdődaganata van, emiatt kemoterápiás kezelésekre jár. A Mokka vendégei az énekes, valamint Benkő László, Benkő Balázs és Légrádi Péter, a 100 Folk Celsius gitárosa voltak. A beszélgetés során József mesélt jelenlegi állapotáról, továbbá azt is elárulta, mit terveznek barátaival a 70. születésnapja alkalmából a felépülése érdekében.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. február 15. 8:20

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   100 Folk Celsius   orbán józsef   benkő lászló   benkő balázs   légrádi péter   zene   zenekar   zenész   énekes   betegség   daganat   daganatos betegség   daganatos betegKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG