szeptember 23.
Tekla, Líviusz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Hihetetlen: ezt jósolta Maria Geronazzo évekkel ezelőtt a magyar Ken babának
A Mokka vendégei Maria Geronazzo és Einwiller Gregor voltak, akik már több éve nagyon jó barátságot ápolnak. Maria elárulta, hogy a képességét, miszerint az energiákból tudja megjósolni a jövőt, már gyerekkorában felfedezte. A beszélgetésből kiderült, hogy hogyan ismerkedtek meg, és a magyar Ken baba azt is elmesélte, mit jósolt neki Maria, mielőtt elutazott Svájcba.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. február 13. 8:15

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   maria geronazzo   einwiller gregor   magyar ken baba   ken baba   barátság   jóslás   jóslat   jövő   energiaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG