szeptember 23.
Tekla, Líviusz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Meghan Markle ezzel lopta be magát a királynő szívébe?
A Mokka vendége Török Gabriella protokollszakértő volt, aki elmondta, hogy Katalin hercegné nem tölthette a királyi családdal a karácsonyt, amikor még csak Vilmos herceg jegyese volt, de Meghan Markle esetében ez már másképp volt. A protokollszakértő arról is mesélt, hogy milyen változtatások lehetnek a májusi esküvőjükön, és elárulta, hogy szerinte rivalizál-e egymással Katalin hercegné és Meghan.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. február 7. 8:40

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   katalin hercegné   vilmos herceg   harry herceg   meghan markle   protokoll   szakértő   királyi esküvő   királyi család   brit királyi család   karácsony   esküvő   Erzsébet királynőKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG