május 19.
Ivó, Milán

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Tilla szerint a Sztárban Sztár +1 kicsi párosai közül sokan tartják majd a kapcsolatot
Február 4-én 18.45-től jön a Sztárban Sztár +1 kicsi Döntője, amiben 5 páros küzd meg a végső győzelemért. Tilla a Mokkában elárulta, hogy szerinte mi a titka a műsornak és hogy miben más számára a Sztárban Sztár +1 kicsi, mint a Sztárban Sztár. Tilla mesélt a Döntőről is, amiben kizárólag a nézők szavazatai döntenek, hiszen a zsűritagok csak véleményt mondanak majd a produkciókról.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. február 2. 8:40

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   tilla   sztárban sztár   sztárban sztár meg 1 kicsi   sztarban sztar meg egy kicsi   döntő   gyerekek   kapcsolat   műsor   műsorvezető
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG