augusztus 8.
László

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Ganxsta Zolee különleges szerepbe bújik a Téli Sportágválasztón
Több sportágat is kipróbálhatnak azok, akik ellátogatnak a hétvégén a Téli Sportágválasztóra. A Mokka vendégei dr. Kiss Gergely, a Nagy Sportágválasztó szóvivője, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és Ganxsta Zolee voltak. Fény derült rá, milyen nem mindennapi szerepe lesz Zolee-nak a rendezvényen, emellett pedig a rapper a legújabb klipjét is bemutatta a beszélgetés során.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. január 24. 8:39

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   téli sport   ganxsta zolee   téli sportágválasztó   sport   testmozgás   kiss gergelyKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG