május 28.
Emil, Csanád

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Észak-Korea visszavonulna az atomháborútól tényleges konfliktus esetén?
A Mokka vendége Csoma Mózes Korea kutató volt, aki az Amerikai Egyesült Államok és Észak-Korea között fennálló konfliktusról fejtette ki a véleményét. A beszélgetés során a kutató elárulta, miért tarthat Észak-Korea a háborútól, emellett pedig arra is fény derült, hogyan viszonyul Kína és Japán a kialakult helyzethez.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. január 16. 7:18

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   észak-korea   korea   usa   amerikai egyesült államok   háború   atomháború   pápa   ferenc pápaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG