október 30.
Alfonz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Budapesti HÉV- és metrófejlesztés: Más vonalon nagyobb szükség lenne rá?
Új metróvonal épülhet Budapesten. Egy tervezet szerint összekötnék a kettes metrót a gödöllői HÉV-vel, a második ütemben pedig egy szárnyvonal épülne Rákoskeresztúrig. A Mokkában Bíró Endre, a Metróért Egyesület elnöke, valamint Kelemen Tamás, a Közlekedő Tömeg alelnöke mondta el, mit gondol a projektről, és azt, hol lenne leginkább szükség fejlesztésre a budapesti tömegközlekedésben.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. január 8. 7:23

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   metró   metrófelújítás   hév   tömegközlekedés   közlekedő tömeg   metróért egyesület   budapest

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG