augusztus 14.
Marcell

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Várkonyi Andinak nem volt önbizalma az IQ-teszthez, de a legintelligensebb 1 százalékba tartozik
A gyönyörű műsorvezető a Mokkában elárulta, hogy először nem akarta kitölteni az IQ-tesztet, végül azonban sikerült rávenni, maximális eredményt ért el, ezután pedig elment egy Mensa tesztre is. Az egyórás feladatsort 40 perc alatt oldotta meg Andi, és nem érezte nehéznek, így nem csoda, hogy Mensa-tag is lett, amiről oklevelet kapott.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. január 2. 8:21

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   várkonyi andrea   okos   intelligencia   teszt   iq   eredmény   diploma   tanulás   szakdolgozatKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG