szeptember 27.
Adalbert

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
A Nagy Ajándék: Sztárok váltották valóra a Tűzoltó utcai Gyermekklinika betegeinek álmát
Végéhez ért A Nagy Ajándék, a TV2 jótékonysági kezdeményezése. Az utolsó részben Sütő Enikő Till Attilával, valamint Tóth Verával, Nagy Adrival és Berkes Olivérrel lepte meg a Tűzoltó utcai Gyermekklinika betegeit. A látogatás alatt a sztárok különleges idegenvezető, a kis Vanessza által ismerkedhettek meg a kórházzal, később pedig az énekesek a megannyi ajándék átadása után egy különleges karácsonyi koncerttel is meglepték a gyerekeket.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. december 22. 8:36

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   a nagy ajándék   sütő enikő   till attila   tilla   tóth vera   nagy adri   berkes olivérKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG