október 20.
Vendel

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Appra magyar!: Szabó Simonnak legjobban Náray hozzáállása tetszik
Családja, és a filmezés a legnagyobb függősége Szabó Simonnak. A szókimondó színművész és rendező az Appra magyar!-ban tippelheti meg, hogy mi a nézők véleménye egy-egy témakörben. A Mokka stúdiójában elárulta, Náray Tamás „ami a szívén az a száján” hozzáállása tetszik neki a legjobban Claudia sztárvendégei között.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. december 7. 8:26

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   náray tamás   szabó simon   erdélyi mónika   szögeczki ági   gianni   gianni annoni   liptai claudiahirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG